Odzyskanie numeru po deaktywacji katy

• Autor wątku Autor wątku Brenda234
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

Brenda234

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Operator wyłączył mi numer na kartę ponieważ nie doładowałam go przez 6 miesięcy. Czy operator miał obowiązek poinformowania/uprzedzenia mnie o tym fakcie?
Zależy mi na tym numerze, ale operator odmawia przywrócenia go. Proszę mi podpowiedzieć jakich argumentów mogłabym użyć w tej sytuacji? Z góry dziękuję za pomoc.

Co na ten temat jest napisane w regulaminie?

Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka

Tak jak pisze andrew. Co mówi o tym regulamin? Co było w odpowiedzi na reklamację? Swoja droga taki ważny dla Ciebie numer i nie dbać na nim o ważność konta?

A musi być ten sam operator? Dowiedz się u innych, może da się przenieść albo wręcz wybrać?

Przeniesienie numeru jest do 30 dni od dezaktywacji. Nie ma opcji żeby nawet na życzenie wyrbrać cały numer.

Po długiej batalii okazało się, że numer może zostać przywrócony. Wystawiłam negatywną opinię po rozmowie z konsultantem, więc oddzwonił wyższy pion zapytać skąd moje niezadowolenie. Ponieważ był bardziej światły, znalazł sposób na przywrócenie numeru. Numer może być przywrócony, jeśli nie został przydzielony komuś innemu i jeśli był to numer na kartę. Jeśli ktoś ma podobny problem, radzę walczyć o swoje :)

Powrót