L
laruska
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam. Ponad rok temu mój znajomy zwrócił sie do mnie z proźbą o pomoc finansową z powodu cięzkiej sytuacji w rodzinej. Zdecydowałam się mu pożyczyć pieniądze ale on i jego rodzina wciąż dzwoniła do mnie i prosiła o więcej, koniec końców uzbierało się tego ponad 1000zł(co ja sobie myślałam?!)pieniądze były płacone od ręki, bez potwierdzen.... Pieniądze miały być spłacone w ciągu miesiąca, ale on wciąz zwlekał nadal tłumacząc się ciezką sytuacja rodzinna i brakiem pracy. w ciągu ostatnich 3 miesiecy przesłał mi około 100zł na konto bankowe w tytule wpisując "spłata raty". Jak wcześniej gdy dzowniłam odbierał telefon tak teraz zero odzewu, a jak już złapie sie z nim kontakt albo z ktoryms z członków z jego rodziny są opryskliwi, za każym razem mówią że pieniadze były wysłane lub że je wyślą na dzien nastepny po czym nadal ich nie ma.. Posiadam kilka smsów potwierdzających że ma u mnie dług, ale nie jestem w stanie udowodnić w jakiej wysokości bo dawałam mu gotówkę. Czy jest jakas szansa na odzyskanie tych pieniedzy????? BARDZO PROSZĘ O POMOC, BO TO TRWA PONAD ROK!