B
beata2811
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 11
Wiam rok temu odeszłam od konkubenta poniweaż znęcał się nademną psychicznie i fizycznie w obecnośći dziecka.W Sądzie tocza się sprawy karne o pobicia grożby karalne,ja mam założoną niebieską kartę.Sad Rodzinny po badaniach przez psychologa sądowego przyznał ojcu widzenia z córką raz w tygodniu.Chodzę tam z córką ,pomimo iż non stop jestem zastrazana i poniżana przez ojca dziecka.Teraz były konkubent wniósł sprawe o ograniczenie mi władzy rodzicielskiej ponieważ jak stwierdził jestem narkomanką co jest nieprawdą .Jest to zemsta za to że odeszłam i za sprawy karne.Były konkubent nie pracuje,nie płaci alimentów choć zgodził się dobrowolnie na kwotę 150zł.Wniosłam pismo do sądu o odrzucenie jego wniosku ponieważ to co wypisuje to bzdury,głos w tej sprawie zabierze także terenowy pkt obrony praw dziecka.Dziecko pozostaje na moim utrzymaniu,ma zapewnione wszystkie warunki które są jej potrzebne ,proszę mi napisać czy dowody które posiadam są wystarczające,co mogę jeszcze zrobić by udowodnić że były partner mnie oczernia przed sądem i to co wypisuje to bzdury??Proszę o pilną odpowiedż