F
fomfny
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 9
Witam pisze to dlatego ze dzis sytuacja zabrnela troche za daleko, ojczym ( obcy facet dla mnie i mojej mamy zyja w konkubinacie) przyszedl dzis po raz nty pijany musialem zadzwonic na policje, wzieli go na izbe wytrzezwien, ma pare wyrokow w zawieszeniu... czy automatycznie mu sie te wyroki odwiesza ? czy jak to jest ? pojdzie teraz siedziec ? to jest 1 pytanie i 2 . Pol roku temu ojczym wykupil mieszkanie za mala sume (polowe kwoty dala moja mama ) mial duze znizki z pracy w kopalni.. podpisali umowe przedwstepna ze mieszkanko bedzie tylko na moja mame ( za ok pol roku bedzie musial podpisac).. ojczym nas ciagle starszy ze nas wyrzuci z domu.. jestesmy tu zameldowani na stale.. czy moze to zrobic ? Czy moze sie wycofac z tej umowy przedwstepnej i co bedzie jesli nie bedzie chcial jej podpisac?
Dziekuje za pomoc jestem juz zmeczony ta sytuacja i chcialbym wiedziec czy mam sie czego obawiac.
Dziekuje za pomoc jestem juz zmeczony ta sytuacja i chcialbym wiedziec czy mam sie czego obawiac.