D
dawidek30
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 7
Witam. Mam jeden spór w swojej pracy dyplomowej. Mianowicie znalazłem w książce tabelę z jakimiś danymi. Tylko ta tabela jest jakby nie tabelą bo nie zawiera kratek. Ja robiąc ją w Wordzie przepisałem wszystko co jest w tej tabeli ale dodałem kratki, aby wyglądała tak, jak na tabelę przystało i w źródle podałem:
Źródło: opracowanie własne na podstawie...i tutaj książkę z jakiej pochodzi.
Mój promotor powiedział mi, że wszystko jest ok i zaakceptował pracę. Jak wiadomo promotorzy często nie sprawdzają dokładnie prac, dlatego na jego akceptację przymykam oko. Ale mój znajomy, który też się nie dawno bronił mówi, że w takim przypadku powinienem zrobić:
Źródło: i tutaj książkę z jakiej pochodzi.
Jak według prawa powinienem postąpić? Jeśli popełniłem błąd to czy jest on straszny? Mam na myśli odebranie tytułu po obronie itp. Wpisałem opracowanie własne na podstawie bo jednak zrobiłem tabelę z tego czegoś co tabeli nie przypominało, ale jednak to, co jest w tej tabeli, to przepisałem z książki. Więc jednak jakaś tam modyfikacja jest.
Proszę o pomoc.
Źródło: opracowanie własne na podstawie...i tutaj książkę z jakiej pochodzi.
Mój promotor powiedział mi, że wszystko jest ok i zaakceptował pracę. Jak wiadomo promotorzy często nie sprawdzają dokładnie prac, dlatego na jego akceptację przymykam oko. Ale mój znajomy, który też się nie dawno bronił mówi, że w takim przypadku powinienem zrobić:
Źródło: i tutaj książkę z jakiej pochodzi.
Jak według prawa powinienem postąpić? Jeśli popełniłem błąd to czy jest on straszny? Mam na myśli odebranie tytułu po obronie itp. Wpisałem opracowanie własne na podstawie bo jednak zrobiłem tabelę z tego czegoś co tabeli nie przypominało, ale jednak to, co jest w tej tabeli, to przepisałem z książki. Więc jednak jakaś tam modyfikacja jest.
Proszę o pomoc.