Opłata za dodatkowe funkcje - brak reakcji admina

• Autor wątku Autor wątku wrkrdm
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
W

wrkrdm

Użytkownik
Odpowiedzi
116
Witam,

pewne forum warezowe oferuje dodatkowe funkcje dostępu, uprawnienia itp. za odpowiednią opłatą. Nie jest ona duża, bo nie przekracza 100zł, ale mimo wszystko jest. Skusiłam się na wysłanie tej kwoty przelewem elektronicznym, więc wszystko mam udokumentowane. Mija 10 dzień (admin forum daje sobie 7 na aktualizacje), pieniądze mi z konta zniknęły, a żadnych nowych funkcji czy korzyści nie mam.
Próba wyjaśnienia sytuacji z adminem skończyła się banem na forum za, cytuję, "Prowokacyjne oskarżenia". Co mogę zrobić w takiej sytuacji? To moja pierwsza styczność z warezami, na forum zarejestrowałam się tylko po to, by pobrać pliki filmu, który mam domu oryginalny, ale że płytka się już porysowała, to nie odbiera zbyt dobrze i chciałam mieć kopię.

Obawiam się, że zostałeś jak to się mówi "porobiony". Jedyne działanie z Twojej strony jakie może przynieść jakikolwiek skutek to sprawdzenie czy pieniądze przelałeś na firmę czy na prywatne konto admina. Jeśli to drugie, to możesz podkablować sprawę do US. Jednak szczerze mówiąc co byś nie zrobił, z wydaną kasą raczej się już nie zobaczysz. :(

Konto jest prywatnym kontem admina. Sprawa się już wyjaśniła, co ciekawe właśnie dzięki temu forum:)

Powrót