opłata za studia - uczelnia prywatna

• Autor wątku Autor wątku alex.b
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

alex.b

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witam,
w wakacje uczelnia zmieniła mi hasło dostępu do wirtualnej uczelni (bez mojej wiedzy), gdzie miałam podany nr konta na który mogłabym przelać pieniadze. Nie pochodzę z miasta, w którym znajduje się moja szkoła, więc musiałam specjalnie przyjechać, aby osobiście odebrać nowe hasło. Tego samego dnia zrobiłam przelew na konto szkoły. Jednak przez zmianę hasła nie mogłam dokonać wyboru ilości rat. Ponadto, zdziwiłam się bardzo kiedy zobaczyłam, że muszę powtarzać rok, bo zdawałam ostatni egz bardzo późno, ale jednak z rezultatem pozytywnym. Poinformowałam o tym kordynadorkę w pierwszy dzień zajęć, jednak ta kazała mi udać się do dziekanatu. Udałam się do dziekanatu, gdzie zostałam wysłana z powrotem do kordynatorki. Dopiero po 3 (!!!) tygodniach mogłam normalnie chodzić na zajęcia, mając własny plan. I tu pojawia się pytanie - czy mogę ubiegać się o zmniejszenie czesnych skoro uczelnia złamała regulamin i dopiero po 3 tyg. skorygowali swój błąd?
I jeszcze jedno, szkoła naliczyła mi odsetki - 35zł, bo przelew dotarł chyba 2-3dni po terminie, czy te odsetki również mogą być umożone?

Powrót