Opuszczenie UK samochodem BEZ żadnych dokumentów.

• Autor wątku Autor wątku gryka0
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
G

gryka0

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam,
j/w. Jest w ogóle taka możliwość ? Przetrzepałem internet i akurat na ten temat nic nie ma. Mnóstwo tematów na nieważnym dokumencie itp. itd. Ale bez żadnego dokumentu nikt nic nie piszę.
Wiem , ze troche zwariowanie brzmi ten pomysl i zamiar. No ale zgubilem jakis juz czas temu te dokumenty, zglosilem to na policje.
Bylem w konsulacie , problem z tym wszystkim jest taki ze nie mam zadnych srodkow do zycia, a w konsulacie powiedzieli mi ze 35 funtow sam paszport do tego pewnie fotografie z 5 funtow czyli 40 funtow musze wydac, a jak powiedzialem drogiej Pani duzyrnej konsulatu, ze nie mam nic, to powiedziala mi ze to moj problem i jak nie mam to niech sobie od znajomych pozycze... Do tego jeszcze trzeba doliczyc koszty podrozy powrotnej. A ja tu walcze kazdego dnia zeby cos zjesc, bo bez dokumentow nie moge znalesc pracy.

Chce wrocic do polski, jakos wykombinuje transport, problem z tym ze nie mam ZADNYCH dokumentow. Co sie stanie na granicy UK? Wypuszcza mnie ? Czy mnie zgarna ?

Jestem przekonana ze sprzedajac telefon, kilka rzeczy uzbierasz te £40.00 - jesli nie pozycz! (chocby z polski !)
Fakt, moga cie przepuscic ale rowniez po drugiej stronie granicy zatrzymac. Bez dokumentu tozsamosci - prawo jazdy, aktu urodzenia czegokolwiek - mozesz nie dotrzec do polski.
Wszystkiego dobrego!

Powrót