Orzeczenie Lekarskie WOMP

• Autor wątku Autor wątku AUDITOR89
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

AUDITOR89

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Witam wszystkich i mam prośbę wielką do tych którzy mieli lub mają wiedzy czy wspólnego dostalem dziś orzeczenie na który mam napisane że istnieją powody by mnie leczyć jak napisano (f10.1) używanie szkodliwie alkocholu którego nie mam i nigdy nie miałem chciałem prośić jak można coś zrobić by mógł dać sobie rady z tym do 18 października wtedy upływa czas na dostarczenie pozytywnego orzeczenia na którym mam ponownie stawić sie 16 -ego października a naprawde pijąć 2 piwa miałem prawie że stan zalamania ponieważ stracilem dziewczyne która była wszystkim i nie tylko wiem i nie myślcie że nie czuje się winien osądzili dość surowo ze wzgledu nasze codziennej panującej władzy ten co ma plecy rozumiecie depta doslownie tych którzy nie nieli na tyle szcześcia by urodzić się dostatnio czy tzw. szczęścia coś ktoś może bede wdzieczny zbyt wiele i zbyt surowo mnie spotkalo ten przepis jeżeli chodzi moje zdanie jest może i dobry ale dla tych którzy potrzebują nie dziala jako ogromny dochud jak inne pomysły naszego rządu swiatla w sloneczny dzień i robienie z nas jak nie dawno ujawniono na nagraniach białe murzyny diety wieksze zarobki dla tych którzy nie robią nic co idzie w drogę która wyprowadza tylko szkoda że polska nie ma mobilizaji a rząd państwo swoje roskrada :( zależy mi na każdej pomocy w wiedzy która więżę że dam dam rady i ktoś zrozumie i pomoże liczę że kiedyś bedziemy jeszcze wstanie postawić prawo i sprawiedliwość na dobrą drogę zjednoczenie i rządu zniszczenie tylko to ratuje dziekuje z góry za pomoc z tym przepisem a mam krótki czas i możliwośc bym znowu staną na twardy grunt tego życzę wszystkim co mają chodz chwile to nie wiele nawet głupie 5 min a ztrata nie widoczna a może życie zmienić komuś kto wie że są tacy jeszcze prawdziwi wartościowi i wyrozumiali polacy.

Powrót