M
Maksymilian02
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Cześć, mam taki problem ponieważ 2 dni temu miałem przeprowadzane badania psychologiczne do wojska niestety z negatywnym wynikiem. Problem mój polega na tym że osoba wydająca negatywne orzeczenie, kilka lat temu miała ze mną konflikt który polegał na pobiciu mnie i bliskiej mi osoby. Sprawa trafiła na policję, ale niestety została umorzona aczkolwiek posiadam papiery z policji i obdukcji że takie zdarzenie miało miejsce. Moje pytanie jest takie czy osoba która nie jest bezstronna i mogła mieć złe intencje może wydawać opinie w stosunku do mojej osoby i wydawać decyzję ? podczas testów czułem szczególne traktowanie przez tą osobę, ciąganie po gabinetach na jakieś rozmowy podczas gdy inni kandydaci dostawali kwitki o zdolności pełnienia służby od ręki. Czy zostaje mi tylko możliwość odwołania się od orzeczenia czy mogę zrobić coś więcej np. przedstawić sytuację komendantowi wku wraz z dowodami i moimi podejrzeniami ? Nie chcę zostawić tej sytuacji bez podejmowania żadnych kroków w celu jej rozwiązania i będę dążyć by ją rozwiązać bo tu chodzi o moją przyszłość, spełnienie marzeń o służbie. z góry dziękuję za odpowiedzi
pozdrawiam
pozdrawiam