oskarzenie o artykul 18 a deportacja///?

• Autor wątku Autor wątku patryktt
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

patryktt

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
witam jest taka sprawa,ze zostalem oskarzony o pobicie i przypisano mi art18 nadal jest prowadzone sledstwo w tej sprawie acz kolwek ja przynalem sie do winy i maja nagranie z kamer.osoba ktora zostala pobita wtrafila do szpitala powiedzieli mi ze w stanie ciezkim ! i dlatego taki artykol ale wypisala sie na wlasne zyczenie w ten sam dzien i jest z nia ok ,nie ma zalu do mnie wyjasnilismy se wszystko mimo ze mielismy nie utrzymywac kontaktu!!nie bedzie skladac zeznan na mnie.wszystko dzieje sie w uk .i teraz martwie sie ze jesli dostane wyrok z tego artykulu a to minimum 3 lata to czy z automatu bede po odsiadce deportowany do polski ??czy jest jakas szansa zeby uniknac deportacji?/prosze o jakies informacje .adwokat z urzedu jest rasista i ma mnie gdzies.dowiedzialem sie ze jedynie w moim przypadku moze byc lepiej jesli prokurator zakfalifikuje ten czyn na lzejszy artykul i wtedy min 2lata mi groza ewentualnie wczesniejsze wyjscie za dobre zachowanie itp. ale czy mosze sie obawiacdeportacji?sa jakiesszanse na unikniecie jej ?niebylem tu karany .no a jesli juz tak by sie stalo ze deportuja to czy i kiedy bede mogl wrocic do uk?//

Powrót