oskarzenie z art 62 co mi grozi????

• Autor wątku Autor wątku krecik19w
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

krecik19w

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
15
witam dzisiaj mi przyszło pismo z sądu ze mam sie stawic na rozprawe o wydnianie wyroku skazującego w trybie art.335 kpk p przestepstwa z z art.62ust.1 ustawy z dnia 29 lipca 2005r. o przeciw działaniu narkomanii
art.59 ust.1 ustawy z dnia29 lipec 2005. o przeciw działaniu narkomanii
podsumowania brzmi: na zasadzie art.24 & 1 kpk. i art31 & 1 kpk sprawa podlega zorpatrzeniu przez sad w postepowaniu zwyczajnym.
mam przechlapane ????

Wiesz, po takiej ilości informacji jakie napisałeś nie spodziewaj się porady, bo nie opisałeś praktycznie nic a z samego artykułu nikt nie jest w stanie wyczytać o co chodzi. Jest chyba różnica, czy posiadałeś 10 kg narkotyków czy 0,005 grama, itd,itp. Może jak rozwiniesz temat to będą w stanie Ci użytkownicy pomóc, pozdrawiam

miałem przeszukanie i znalezili mi sladowe ilosci amfetaminy i marichuany i zarzucaja mi rowniez sprzedawanie maja na to jednego swiadka maja rowniez wykazy połaczen z ktorych wynika ze ten swiadek kontaktował sie zemna sporo razy

krecik19w napisał:
mam przechlapane ????

Spokojnie.
Wbrew temu co napisał Cuks podałeś wszystkie niezbędne informacje w pierwszym poście.

Dogadałeś się z Prokuratorem na wydanie wobec Ciebie wyroku w trybie art. 335 k.p.k.,a teraz dostałeś powiadomienie o terminie rozprawy, na której to rozprawie zostanie rozpatrzony wniosek Prokuratora o wydanie wobec Ciebie uzgodnionego wcześniej wyroku w trybie art. 335 k.p.k.

PS. Pisze się marihuana. :)

no ale własnie nie zaproponował mi zadnego wyroku

na innej karcie mi pisze ze : na zasadzie art.24 & 1 kpk. i art. 31 & 1 kpk sprawa podlega rozpatrzeniu przez sąd rejonowy w postepowaniu zwyczajnym . a na zawiadomieniu z sadu pisze ze w dniu tym i tym odbedzie sie posiedzenia w przedmoiocie wydania wyroku skazujaego w trybie art.335 kpk

Jedno z drugim w treści aktu oskarżenia się nie kłóci.
Jak się przyjrzysz aktowi oskarżenia to zapewne znajdziesz w jego treści także wniosek prokuratora z art. 335 k.p.k.

Powrót