V
volt123
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Witam, jestem osobą niepełnoletnią i właśnie administrator serwisu któremu usunąłem baze danych mówi, że podał mnie na policję i do prokuratury. Oskarżają mnie o:
-kradzież bazy danych - ściganie + odszkodowanie,
-wyłudzanie informacji,
-przez dowody, że byłem w internecie po godzinie 22 chcą zgłosić brak nadzoru na moje poczynania i wystąpić o ograniczenie praw rodzicielskich.
Moje pytanie to takie, co grozi mnie i opiekunowi.
Plik z danymi do bazy został dobrowolnie mi udostępniony. Przypadkowo nacisnąłem usuń. Wiadomość od administratorki wyglądała następująco:
Volt, udajesz kurwa pierwszego naiwnego a prawda jest taka, że wyłudziłeś ode mnie plik config i włamałeś się na serwer.
Jestem też osobą niepełnosprawną, a więc posiadam orzeczenie o stanie zdrowia.
Więc, czy to co napisali może się stać, oraz czy coś z powyższej wiadomości mogę użyć na swoją obronę?
Bardzo proszę o pomoc.
Pozdrawiam.
-kradzież bazy danych - ściganie + odszkodowanie,
-wyłudzanie informacji,
-przez dowody, że byłem w internecie po godzinie 22 chcą zgłosić brak nadzoru na moje poczynania i wystąpić o ograniczenie praw rodzicielskich.
Moje pytanie to takie, co grozi mnie i opiekunowi.
Plik z danymi do bazy został dobrowolnie mi udostępniony. Przypadkowo nacisnąłem usuń. Wiadomość od administratorki wyglądała następująco:
Volt, udajesz kurwa pierwszego naiwnego a prawda jest taka, że wyłudziłeś ode mnie plik config i włamałeś się na serwer.
Jestem też osobą niepełnosprawną, a więc posiadam orzeczenie o stanie zdrowia.
Więc, czy to co napisali może się stać, oraz czy coś z powyższej wiadomości mogę użyć na swoją obronę?
Bardzo proszę o pomoc.
Pozdrawiam.