Ośrodek

• Autor wątku Autor wątku Gruby Fredry
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
G

Gruby Fredry

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam wszystkich serdecznie mam takie pytanie w tej chwili jestem w ośrodku dla osób po wyjściu z więzienia znalazłem prace pracuje legalnie na umowę ale moje pytanie jest takie jak jestem w tym ośrodku to czy muszę za niego płacić jak mam pobyt do końca roku darmowy a dodam jeszcze że są tutaj dyżury typu sprzątanie iść po chleb do piekarni lecz jak iść się umyć to nie ma takiej możliwości dzwoniłem do dajmy na to pan x że nie mogę się umyć to pan x do mnie że nie działa piec ale już inni mogą się myć i też jest taka sytuacja miałem pracować na całą noc dzwoniłem aby powiedzieć pan x powiedział że nawet nie ma takiej możliwość muszę być na noc bo zostanę wyrzucony drzwi są otwierane od 6 rano a jak się spóźnisz chociaż minutę o 22 to już nie wejdziesz bo są zamykane do jedzenia dają stare rzeczy po terminie przydatności a jak chce się wyprowadzić to nie mogę nie ogrzewają....
I pytanie jest za co mam płacić ? I czy muszę płacić za takie warunki do tego dodam że mieszkam w 4 osoby w pokoju........

Powrót