M
magda**
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Wczoraj zadzwoniono do mnie z tej firmy i zaproponowano mi maszynkę do golenia całkiem za darmo,mam pokryć tylko koszty wysyłki tzn. 17,99zł . Zanim pomyślałam to przedstawiciel tak mną zakrecil ze zgodzilam się i podałam dane do wysyłki i od razu po rozmowie chciałam zobaczyć jak jaona wygląda i natrafiłam na forum naiwnych którzy przez ta firmę mają same problemy:
1. Przelew trzeba wykonać na konto w Szwajcarii
2. Odesłanie kosztuje drugie tyle a za nie zapłacenie sa naliczane odsetki a w efekcie nie zapłacenia zgłaszają to firmie windykacyjnej.
3.Poinformowano mnie że mogę anulować zamówienie do 14dni. Gdy chciałam to dziś zrobić,dowiedziałam się w obsłudze klienta nie ma moich danych,jak to nie skoro podałam...?Za tydzień ma przyjść list potwierdzający zamówienie a kobieta powiedziała że mam dzwonić do tygodnia...
POMOCY!
1. Przelew trzeba wykonać na konto w Szwajcarii
2. Odesłanie kosztuje drugie tyle a za nie zapłacenie sa naliczane odsetki a w efekcie nie zapłacenia zgłaszają to firmie windykacyjnej.
3.Poinformowano mnie że mogę anulować zamówienie do 14dni. Gdy chciałam to dziś zrobić,dowiedziałam się w obsłudze klienta nie ma moich danych,jak to nie skoro podałam...?Za tydzień ma przyjść list potwierdzający zamówienie a kobieta powiedziała że mam dzwonić do tygodnia...
POMOCY!