Oszukany na słupa allegro, sprawa sądowa

• Autor wątku Autor wątku klipart
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

klipart

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
26
Witam,
mam spory problem może kto z Was byłby w stanie Mi coś doradzić.
Jakiś czas tem przez swoją naiwność poszukiwałem pracy przy wystawianiu aukcji lub wklejaniu produktów do sklepów int. odpowiedział mi gosc i wystawilem 9 aukcji dla niego pierwsze 3 paczki dotarły reszta nie. Zgłosiłem sprawę na policję podając jego nr konta na które kupujący przelewali jemu kasę, adres numer telefonu, korespondecje jednak sprawa została umorzona ponieważ policja stwierdziła że nie ma tam oszustwa. Dziś się odwołałem jednak nie wierze w to że to coś pomoże. Allegro wypłaciło już 1 osobie kasę z POK i reszczie napewno też wypłaci. Nie wiem co w takiej sytuacji zrobić i czy da się wybrnąć z teh beznadziej sytuacji. W tej sytuacji musze placic allegro a policja nie widzi przestępstwa to dla mnie jest chore. Czy założenie oszustwo w sądzie sprawy coś da? czy allegro mimo to że nie przyjąłem od kupujących kasy ma prawo ze mnie ściągnąć pieniądze za nie wysłany towar. Bardzo będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc.

Ostatnia edycja:
chcial miec dostep do meila wiazanego z allegro i stamtad bral dnae osob i ze swojego maila podawal im numer konta bankowego

Ostatnia edycja:
Powrót