Oszukany przy umowie

• Autor wątku Autor wątku zzklan
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Z

zzklan

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Konsultantka zaproponowała przedłużenie umowy przed jej zakończeniem Oświadczyła również iż obecnie płacone raty za urządzenie będą anulowane wraz z abonamentem oświadczyła to dosłownie podczas rozmowy telefonicznej po przeczytaniu regulaminu zaproponowała taką umowę ja się upewniłem odnośnie warunków (anulowania starych rat oraz starego abonamentu) i ją zaakceptowałem po kilku dniach przyszedł nowy sprzęt oraz umowa w nowej umowie nie ma żadnej wzmianki na temat poprzedniej umowy oraz obowiązku spłaty rat które jak się okazało były w kolejnej fakturze Złożyłem reklamację uznali moją reklamację za zasadną i zaproponowali rekompensatę w kwocie 400 zł Natomiast raty za urządzenie oscylują na kwotę około 1200 zł otrzymałem w formie elektronicznej zapis rozmowy z tej umowy na moją prośbę jak również sam rejestrowałem rozmowę Wydaje mi się że mogę żądać od sieci Play kontynuowania umowy którą mi przedstawiono i zaoferowano za pierwszym razem takie żądanie też wystosowałem z czym spotkałem się z odmową konsultanta w formie pisemnej który w dalszym ciągu podtrzymuje swoją propozycję związaną z rabatem Rozumiem że będę musiał oddać sprawę do sądu i wydaje mi się również że powinienem ją wygrać czy nie wie ktoś z was jak to zacząć W jakiej formie pismo złożyć????

Powrót