Oszust na Ogłaszamy24.pl

• Autor wątku Autor wątku Paweł Birkholc
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

Paweł Birkholc

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Witam, nie wiem czy wybrałem odpowiedni dział, ale mam problem bowiem zakupiłem telefon na stronie Oglaszamy24.pl za 500 zł plus 25 zł za kuriera. Dokonałem przelewu i osoba sprzedająca (Jarek Kupisz) miała nadać telefon kurierem w poniedziałek 20 pazdziernika 2014 r. Telefon miał dojść do 3 dni czyli do czwartku 23 do godz. 13. W czwartek napisałem do człowieka na maila xxxjaroxxx88@wp.pl , ale maila nie ma nagle...usunął, co jest dziwne i juz podejrzane. Paczki jak nie było tak nie ma, a minęły już 4 dni. Co mogę zrobić ??

Ostatnia edycja:
Telefon był używany, opisany na privie jak w dobrym stanie z mikro ryskami na obudowie , używany pół roku, a mowa o Samsungu Galaxy S4

A czemu nie wybrałeś przesyłki pobraniowej z możliwością sprawdzenia zawartości?

Powiedział, że nie wysyła za pobraniem, bo się boi, że nie odbiorę przesyłki i ona do niego wróci, więc mnie po prostu wyrolował. Tylko moje pytanie co mogę dalej z tym zrobić ? :mad: :(

Idziesz na policje i liczysz na to, ze przekret nie byl za dobrze zorganizowany.
A czy kase odzyskasz to wrozke spytaj.

Powrót