S
Sergio Brunetti
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 15
mam pewien problem wraz z moimi 2 kolegami otoz doszlo do bojki w samym srodku lasu miedzy nami a 4 wedkarzami w roznym wieku zaznaczym ze oni sprowokowali i rozpoczeli bojke mnie dopadli 3 z nich no i dostalem od jednego palka teleskopowa po plecach ktora byla moja oraz mam podbite mocno oko. my z kolegami posiadalismy wiatrowki ktore byly pozabwione gazu i przed rozpoczeciem walki odrzucilismy je na bok by niezostac posadzonym o ich uzywanie..problem polega na tym ze po walce jeden z agrsorow mial rocieta skore glowy i jego kobieta zadzwonila po policje...my czekalimy spokojnie bo wiemy ze to ONI ZAATAKOWALI!!! on naklamal policji ze ja uzywalem kolby pistoletu wiatrowki do uderzania go po glowie,taki sam zarzut dostal kolega a to nieprawda poniewaz ja zadalem mu tylko jeden cios reka...
moje pytanie brzmi co grozi mi za to jesli mam zawiasy za posiadanie broni wymagajacej zarejestrowania czy moga to odwiesic czy nie???jak mam sie bronic?czy duza ilosc swiadkow mi pomoze....niestety prokuratora nam raczej niewierzy dostalismy dozor policji
moje pytanie brzmi co grozi mi za to jesli mam zawiasy za posiadanie broni wymagajacej zarejestrowania czy moga to odwiesic czy nie???jak mam sie bronic?czy duza ilosc swiadkow mi pomoze....niestety prokuratora nam raczej niewierzy dostalismy dozor policji