J
Jakusz4
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Witam , dnia 9.10.2016 zakupiłem konto w grze internetowej ( battle.net ) od pewnego jegomościa na allegro za kwotę 350 zł. Do dnia dzisiejszego nie było żadnego problemu lecz dziś przyszedł mi mail o zmianie adresu e-mail i hasła na koncie. Jestem w 99% pewny że stary właściciel odzyskał dane do konta. Myślałem o pójściu na policję lecz nie wiem jak sprawa wygląda w tym własnie aspekcie. Proszę o jakąś radę jak walczyć o stracone pieniądze i czy wogóle jest taka możliwość. Próbowałem się kontaktować ze sprzedającym poprzez numer telefonu lecz był on nieaktywny więc napisałem do niego maila z zapytaniem czy czasem nie próbował odzyskać danych do konta. Znam wszystkie dane kontaktowe i adres sprzedającego , transakcja była w 100% przeprowadzona przez allegro.
Najbardziej mnie martwi to że właśnie w regulaminie tej platformy ( battle.net ) jest wzmianka o zakazie sprzedaży kont.
Pozdrawiam
Jakub
Najbardziej mnie martwi to że właśnie w regulaminie tej platformy ( battle.net ) jest wzmianka o zakazie sprzedaży kont.
Pozdrawiam
Jakub