A
Areczek148
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Witam.Potrzebuję pomocy ponieważ zakupiłem tarcze i klocki do mojego auta w autoryzowanym serwisie za 550zł po przejechaniu 20km napierdzielała mi kierownica przy hamowaniu wspomnę że stare części wymieniłem z powodu zużycia nie miałem wcześniej takich objaw, wróciłem od razu na warsztat i koleś mi powiedział że to normalka muszą się dotrzeć, no cóż zrobiłem 480km a drgania przy hamowaniu nie ulegały wręcz przeciwnie się nasilały... i znowu przyjechałem kierownik powiedział że mam koła nie wyważone nic takiego nie zaistniało sprawdził na swojej wyważarce i było idealnie w końcu wziął pręta i zaczął grzebać przy zawieszeniu też nic, ulitował się i wyjął urządzonko do pomiaru krzywizny nie myliłem się jednak były krzywe prawa 3.5setne lewa 8.5 setne krzywizny. Zabrał towar i powiedział że włoży mi te zużyte z klockami tak i zrobił więc poprosiłem o pieniądze bo nie mam ani sprawnych hamulcy ani pieniędzy a on będziesz musiał pan poczekać od 1,5tyg do 1miesiąca i czekam do tej pory auto stoi nie sprawne pod blokiem. Podaję data zakupu 18.02.2015 data reklamacji po przejechaniu 480km 01.04.2015 i do dnia dzisiejszego nie odpowiada na mejle nie odbiera fona i nie odp. na sms-y.. Pomóżcie co mam w tej sytuacji zrobić...??