Oszustwo??????

• Autor wątku Autor wątku Donata24
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

Donata24

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
Chciałam się dowiedzieć gdzie mogę zgłosić złamanie prawa przez operatora sieci komórkowej,a mianowicie znajoma mając kilkunastu komorników,nie pracująca przestaje opłacać z mezem abonament w plusie(umowa na meza)A sama na siebie podpisuje umowę w punkcie play gdzie operator daje jej 3 telefony na abonament nie wymagajac dokumentów i wiedząc że ma komorników. Co mogę z tym zrobic?czy to legalne??

Mogła dostać telefony pod warunkiem wpłacenia kaucji ale po znajomości ominol ten temat..inną osobą z taką samą sytuacja komornicza nie dostała tel i umowy

Skąd możesz wiedzieć na jakiej podstawie pracownik punktu podpisał z nią umowy?

Donata24 napisał:
Bo to znajoma i z nią rozmawiałam..
Od kiedy to znajomi donoszą na siebie ? Co ciebie interesuje kto ile bierze telefonów ? Nie masz własnych problemów ?
ps.
Sądziłem ,że już komuna minęła ,a jak pokazuje przykład nie minęła. Nie dziwię się politykom ,że rozwalają Polskę skoro ludzie sami się niszczą robiąc drugiemu na złość.

Nie trzeba znać sytiacji by widzieć jakie masz intencje. Nie sądzę by kierowala Tobą troska o sieć Play, która - wedle tego co mówisz - może stracić, bo ta kobieta nie będzie płaciła abonamentu bo jej nie stać. Co zatem Tobą kieruje? Zazdrość i zawiść, że jak ona mogła tak dostać telefony, przeciez nie ma dochodów, na pewno znajomy jej załatwił, bla bla bla. Typowe cebulactwo.

Powrót