Paczka z zagranicy

• Autor wątku Autor wątku sangui2
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
S

sangui2

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Szanowni Państwo, mam nadzieję, że trafiłem na poważne forum i uzyskam tutaj poważne odpowiedzi bez zbędnego trollowania i wyśmiewania się.

Otóż tydzień temu w środę wysłana została do mnie paczka listem poleconym z Wielkiej Brytanii przez osobę prywatną (ktoś z rodziny). Do dnia dzisiejszego jej nie dostałem. Czy macie jakieś pojęcie na temat kiedy mogę się jej spodziewać albo czy po tym czasie mogę już uznać ją za zaginioną? Dodam, że była ona ubezpieczona bo jest to sprzęt komputerowy - konkretnie tablet.

sangui2 napisał:
Czy macie jakieś pojęcie na temat kiedy mogę się jej spodziewać albo czy po tym czasie mogę już uznać ją za zaginioną?

A czy to forum ma w nazwie przymiotnik "pocztowe", czy "prawne"? Skąd ktoś tutaj miałby wiedzieć, kiedy dotrze do Ciebie paczka wysłana z Wielkiej Brytanii? Skontaktuj się z firmą dokonującą doręczenia i zapytaj...

a priori napisał:
A czy to forum ma w nazwie przymiotnik "pocztowe", czy "prawne"? Skąd ktoś tutaj miałby wiedzieć, kiedy dotrze do Ciebie paczka wysłana z Wielkiej Brytanii? Skontaktuj się z firmą dokonującą doręczenia i zapytaj...
A to chyba dział HydePark tak?

I z tego powodu uważasz, że jego przedmiotem jest prowadzenie dyskusji na temat czasu doręczenia przesyłki przez niewymienioną z nazwy brytyjską firmę kurierską, wymianę przepisów na ciasto, czy też rozmowę o pogodzie?

Jest to dział "Hydepark", ale wciąż jest to dział forum prawnego...

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót