Pare bardzo ważnych dla mnie pytań.

• Autor wątku Autor wątku dabekk
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

dabekk

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
8
Witam, a więc mam pare pytań. Zacznijmy od tego, że miałem 2 sprawy w sądzie za ten sam czyn, którym było włamywanie się na konta allegro bez żadnych korzyści majątkowych. Było to ok rok temu, sprawy zostały umorzone ze względu na moje bardzo dobre sprawowanie w szkole, brak wcześniejszych wykroczeń , brak patologii w domu itd. Ciągle policja wysyla zapytania do szkoly do której uczęszczam (gimnazjum, 3 klasa) o moje sprawowanie itd. policja otrzymuje same pozytywne odpowiedzi, była u mnie raz dzielnicowa i również odniosła pozytywne wrazenie.
I tu nasuwa się moje pytanie, po nowym roku będę miał rocznikowo 16 lat. Moi rodzice strasznie się obawiają, że jeśli policja złapie mnie po godzini 22:00 będę miał wielkie konsekwencje w sądzie.

-Co mozecie o tym powiedzieć, jakie konsekwencje mógłbym ponieść gdybym został złapany po godzinie 22:00, oczywiście będąc trzeźwym.
-Tu następne pytanie, jakie konsekwencje mógłbym ponieść gdybym został złapany po godzinie 22:00 w dyskotece (oczywiście jeśli to coś zmienia)
-Oraz ostatnie pytanie gdybym został złapany po 22:00 i byłbym nietrzeźwy, jakie wtedy mógłbym ponieść konsekwencje

z góry dziękuję za wszelkie kompetentne i pomocne dla mnie odpowiedzi;)

A kto Ci zabronił przebywać na dworzu po 22? Projekt Ziobry czy tam LPRu nie został wprowadzony z tego co wiem...

Powrót