paypal problem

• Autor wątku Autor wątku sg2862
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

sg2862

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Witam, odrazu wspomne ze nie mam 18 lat.
Używałem PayPala do jakiś wymian jak cos sprzedawalem itd. No i w pewnym momencie paypal postanowil zablokowac mi to konto z nie wiadomo jakich przyczyn oraz postanowili prosic o weryfikacje. No dobra. Mam karte, wyplacalem pieniadze co sie moze stac, wyslalem dowod itd. Gdzie nie mam 18 lat i to byl blad. Dostalem na nastepny dzien email ze oni zastrzegaja sobie swoje prawo itd. I ze mam zwrocic wszystkie pieniadze kupujacym cos ode mnie, lub oni beda mi pobierac srodki z konta paypal. Co moge zrobic w takiej sytuacji?

Ostatnia edycja:
no dobra, to taki żarcik był. Złamałeś ich regulamin i najlepszym wyjściem z sytuacji jest chyba nie komplikować bardziej. Wpłać im te pieniądze i naprawdę poczekaj do ukończenia 18 lat. Myślę, że na razie, o ile zwrócisz pieniądze nikt nie będzie drążył tematu, ale ta niewinna na pozór sytuacja może stać się dla Ciebie naprawdę skomplikowana jeśli PayPal będzie drążył temat.

No ale ja nawet nie wiem ile mam wplacic, jak liczylem ile do mnie przesłano pieniedzy (bo o to im raczej chodzi) to wyszlo 2000zl (wiadomo z groszami jeszcze jakimis) to jest w ogole fair takie pobieranie pieniedzy? Nigdzie wczesniej sie z czyms takim nie spotkałem. Napisali zebym odczekał 180 dni a nastepnoe podadza gdzie mam wyslac pieniadze (napisane jest tak jak wchodze w ograniczenia konta).

Powrót