paypal

• Autor wątku Autor wątku ledi12
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
L

ledi12

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
19
Witam.

Sprzedalem dla pewnego goscia konto w grze online. Wszystko przebieglo bez problemow, facet wiedzial co kupuje i potwierdzil ze wszystko sie zgadza. Nagle po tygiodniu dostaje rozszczenie od paypala za nieautoryzowana transakcje a typ mi pisze ze konto nie zgadza sie z opisem (gdzie wczesniej wszystko mu pasowalo bo sprawedzal i nagle po tygodniu mu sie odwidzialo? :D ). Grozi mi policja chyba ze zwroce mu pieniadze. Posiadam cale archwium z gg z kompletnymi zdjeciami, opisami konta oraz jego zadowolenie z transkacji i nie wnoszenie zadnych zastrzezen po moim wczesiejszym zapytaniu. Rozumiem, ze nie musze mu niczego oddawac?

Z tego co widze, jest to bardzo popularny sposob oszukiwania sprzedajacyh na paypalu. Rozumiem, ze jak mam konkretne dowody w postaci ss to nie ma sie oco obawic? :)

ledi12 napisał:
Rozumiem, ze nie musze mu niczego oddawac?

Pytanie do wrozki.

Nie znamy calej sytuacji i nikt normalny z forum nie poda twierdzacej odpowiedzi.

Po ok.3 tyg moja sprawea zostala rozpatrzona w pozytywnym swietle - dlug zniknla z konta. Nie dajcie sie oszukiwac frajerom, robcie ss czy zbierjacie inne dowody zanim skorzystacie z uslug tego portalu. Ja swoja walke wygralem :)

Powrót