Pedofilia

• Autor wątku Autor wątku Booorus
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

Booorus

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
5
Witam mam pytanie ponieważ,będą pod wpływem alkoholu pisałem z dziewczyną która miała 17 lat i oferowała mi pokaz erotyczny za pieniądze , ja niestety wysłałem jej pewną sumę lecz , nie doszło do żadnego pokazu czy coś mi za to grozi ? Jeszcze na koniec powiedziała ,że jeśli nie przeleje jej 300 zł to skieruje sprawę do sądu , czy coś mi za to grozi ? Bardzo dziękuje za pomoc i pozdrawiam serdecznie

Niestety 6obcy w sumie to nawet nie mam pojęcia czy była to dziewczyna

Nie ma w tym niczego niezgodnego z prawem. Po prostu wykorzystują naiwność ludzi i próbują szantażować.
I nie jest to żadna pedofilia.

Nic Panu za to nie grozi. Z tego co się orientuję, to 6obcy nie ma nawet takiej możliwości wysyłania zdjęć. Żerowanie na naiwności.

No tak tam nie ma możliwości wysyłania zdjęć ale pokaz miał odbyć sie na skype , mam nadzieje ze nic mi nie grozi

Czyli co najgorszego mogłoby mnie spotkać ?

Sprawa karna, wyrok i kumple z pod celi wiedzący za co siedzisz.

A tak na poważnie; to numer stary jak świat. Gdyby sprawa odbyła się na komunikatorze pokroju GG, który magazynuje wszystkie rozmowy na swoich serwerach, wtedy prawdopodobieństwo problemów byłoby odrobinę większe. W przypadku 6obcy tak na prawdę nawet nie jesteś w stanie zidentyfikować osoby, z którą pisałeś. Sprawe olać i nie grzeszyć więcej

Powrót