petycja o dostęp do internetu na liniach tp

• Autor wątku Autor wątku mariobrosmajor
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

mariobrosmajor

Użytkownik
Odpowiedzi
85
Witam, pewna osoba mi doradziła że powinno pomóc wysyłanie do nich petycje telekomunikacji Polskiej,
mieszkam daleko od centrali i dzwoniłem po różnych dostawcach internetu na linii telefonicznej czy mogą mi puścić internet, w każdym dostawcy była odmowa,
mam pytanie czy petycje można wysyłać drogą elektroniczną czyli np. e-mail czy tylko pisemnie?

Najlepiej pisemnie.

Warto też na stronie operatorów sprawdzić czy będzie dostępny internet bezprzewodowy np. w technologii WiMaX

ja radiówke mam od innego dostawcy, w związku z tym już nie chcę mieć internetu radiowego, najlepszym rozwiązaniem było by posiadać dostęp do internetu na liniach analogowych telefonicznych.
sam nie wiem czy to coś pomoże jak pisemnie na pewno trzeba by było kilka osób namówić do składania podpisów, nie jestem pewny czy jak by puścili internet do mojej wsi która leży daleko od centrali telefonicznej to czy miałbym stabilny internet przez taką odległość,:what:

jak taka petycję napisać żeby do mnie internet puścili i do kogo to napisać do tp? hmm? moze jakiś link pomocny

Powrót