Pieniadze na koncie w Kanadzie , Jak je odzyskać ?POMOCY!!:(

• Autor wątku Autor wątku bodzio88
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

bodzio88

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
13
Witajcie , może tu znajdę odpowiedź na moje pytanie , które każdy bank nie zna odpowiedzi w Polsce .

Pracowałem w Kanadzie 1,5 roku , tam firma otworzyła mi rachunek bankowy w BANKU "CIBC", skończył się kontrakt firma upadła i jestem w polsce, lecz tam zostały moje pieniądze ,których nie mogę wyciągnąć z powodu skradzionej kart bankomatowej .

Proszę powiedźcie mi drodzy użytkownicy jak odzyskam pieniądze , nie stawiając się osobiście w Kanadyjskim Banku..

poprostu nie odpowiada, 6 e-miali i nic , w polsce nie ma żandego przedstawiciela..to jest najgorsze..

to trzeba jechac do Kanady, innego wyjscia nie widze:D chyba ze w ambasadzie cos pomoga, ale watpie

zadzwoń do banku, jeżeli nie znasz "fachowego języka " niech ktoś zrobi to za ciebie. Najprawdopodobniej będziesz musiał wyrobić nową kartę? jeżeli miałeś założone konto to może zrób przelew z konta kanadyjskiego na swoje obecne.Wszystkie dane przecież znasz?

Ostatnia edycja:
spróbuje nową karte zamówić. Danych nie znam , karta była tylko płatnicza , nie miałem możliwość internetowej. Nie mam nr konta . Więc z przelew nie wypali.

W USA w takiej sytuacji podpisal by Pan tzw. "power of attorney" i z taka forma Pana przedstawiciel wybral by Pana pieniadze z banku. Pewnie w Kanadzie jest podobnie. Prosze skontaktowac sie z lokalnym adwokatem, to Panu pomoze to zrobic.

Powrót