Pierwszy raz do więzienia działdowo

• Autor wątku Autor wątku Marek1306
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

Marek1306

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witam proszę o pomoc jestem ojcem trójki dzieci zostałem skazany do więzienia w działdowie na okres 6 mcy pozbawienia wolności przyznam że strasznie się boję kolejna noc nieprzespana jak tam jest bo to co w internecie czytałem o grypsach czy cwelach włos mi się na głowie Jeży ja nawet w wojsku nie byłem proszę pomóżcie

Bardzo dziękuję za zainteresowanie chodzi o to że bardzo się boję czy sobie poradzę jestem osobą mało komunikatywna wrecz mam myśli samobójcze ale szkoda mi dzieci czy to prawda o grypsowaniu frajerach i cwelach dotyczy to zakładów półotwartych

Masz 6 mies.? A starałeś się o odbycie tej kary w SDE?
PS przepraszam, coś pomieszałem z edycją...

Idź Kolego to Sądu Okręgowego w rejonie, którego mieszkasz i złóż wniosek o odbywanie kary pozbawienia wolności w systemie dozoru elektronicznego. Wtedy odbywasz karę w domu, ale możesz jednak w wyznaczonych godzinach dom opuścić np. w celu pracy zarobkowej. Wniosek znajdziesz w Wydziale Penitencjarnym każdego Sądu Okręgowego. Wystarczy wypełnić i dostarczyć zgody pełnoletnich osób mieszkających z Tobą na odbywanie tej kary w domu. Później czekasz na posiedzenie i zawsze jakaś szansa jest :)

A za co kolega został skazany - może za przemoc w rodzinie - w takiej sytuacji więzienie jest jak najbardziej wskazane . Powoływanie się w tym wypadku że ma się dzieci to wyrafinowana demagogia .:mad:

Powrót