pies policyjny

• Autor wątku Autor wątku kamcia172271
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

kamcia172271

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
a co mam zrobić jeżeli właścicielami psa jest policja? w mojej miejscowosci nie ma strazy miejskiej. mieszkam vis a vis komisariatu policji. pies policyjny szczeka i wyje w godzinach "nocnego spoczynku" i budzi dzieci które jeszcze chodzą do szkoły. czy jest na to jakiś sposob?

A próbowałaś porozmawiać z policjantami?

Co oni w ogóle robią z tym psem, że on się tak zachowuje? Psy policyjne, przynajmniej teoretycznie, są doskonale ułożone, takie zachowania u nich świadczą o poważnych problemach. Problemy mogą dotyczyć psa, w co wątpię, albo jego przewodnika lub innych policjantów, co jest już bardziej prawdopodobne. Jeżeli jest to naprawdę pies policyjny, po policyjnej szkole, przygotowany do pracy w policji, to to, co z nim robią ci policjanci, woła o pomstę do nieba :x. O ile rozmowa z policjantami nic nie da, zwróciłabym się do organizacji zajmujących się zwierzętami, np. TOZ, tudzież do prasy branżowej ("Mój Pies", "Przyjaciel Pies"). Przyznam, że drogi służbowej dla załatwienia takiej sprawy nie znam :what:.

na razie dzwonilam na komisariat, ale ten dyzurny tylko wzruszyl rekami. kontaktowalam sie z komenda glowna to powiedzieli mi ze musze sie umowic na orzmowe z lokalnym komendantem to moze uda sie tego psa gdzies przeniesc. trzeba bedzie chyba tak zrobic. pies jest mlody, wyszkolony i juz podejrzalam przez okno, ze gdy szczeka to szczeka tylko dla siebie zadni ludzie tam nie chodza ani inne psy takze on tak do ksiezyca aale dziekuje za pomoc

Powrót