pilne

• Autor wątku Autor wątku kasia298
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

kasia298

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
witam jestem po sankcji od 3 lat zawiasy mam do przyszlego roku i moje pytanie to czy na zaswiadczeniu o niekaralnosci bedzie to widnialo i jak mam sprawdzic czy nie jestem poszukiwana europejskim listem gonczam

Masz wyrok w zawieszeniu? Masz jakiś wyrok do odbycia? Za co była sankcja

tak mam wyrok w zawieszeniu nie mam nic do odsiatki za wlamania z niszczeniem mienia

To po co się chcesz dowiadywać czy jesteś poszukiwana przez ENA?

jak mam anonimowo sprawdzic czy mam europejski list gonczy

potrzebne mi zaswiadczenie o niekaralnosci do pracy

pb34499 napisał:
To po co się chcesz dowiadywać czy jesteś poszukiwana przez ENA?
? prosze mi pomoc

Ostatnią edycję dokonał moderator:
kasia298 napisał:
potrzebne mi zaswiadczenie o niekaralnosci do pracy

NO przecież piszesz, że masz wyrok w zawieszeniu. To o jakiej niekaralności piszesz?

forg napisał:
NO przecież piszesz, że masz wyrok w zawieszeniu. To o jakiej niekaralności piszesz?
doszly mnie sluchy ze mam eli i chce sie upewnic

kasia298 napisał:
doszly mnie sluchy ze mam eli i chce sie upewnic

ale za co masz mieć ten europejski list gończy, jak piszesz, ze zostałas skazana?
No chyba, ze jeszcze coś innego nawywijałaś?

No jasne że nawywijała ale boi się że na forum będziemy jej po IP szukać :D A więc jeżeli chcesz się dowiedzieć czy jesteś poszukiwana przez ENA poszukaj się na stronie Policji i Interpolu. Jeżeli tam nie ma to wynajmij pełnomocnika on to zrobi za Ciebie i się dowiesz.

Możesz iść do najbliższej jednostki policji i spytać. Jak cie nie zatrzymają, to znaczy, że nia masz ENA.

Powrót