pISMAKI na sprawie

• Autor wątku Autor wątku mrtableta
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

mrtableta

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
Witam.
Mam takie nietypowe pytanie. Moja kobieta przebywa w AŚ aktualnie. dzisiaj miała ostatnią sprawę i z tego co rozmawiałem z aplikantką jej adwokatki to powinna zostać zwolniona we wtorek już po ogłoszeniu wyroku. Bardzo mi na tym zalezy nie powiem. 5 miesięcy jej nie widziałem.Ale o czym innym chciałem napisać.Dzisiaj była sprawa. ale najgorsze jest to że na sprawie były pismaki z największego brukowca na podlasiui wiecie ją doprowadzają i koleś z aparatem wstaje i jej cyka zdjęcia. Wracam ze sprawy do domu a na stronie głownej na necie już jest artykuł. Jutro bedzie w wydaniu papierowym. Mam takie pytanie odnośnie tego.Dlaczego pismaki wpadły na tą sprawę. Zdziwiło mnie to i sądze że to pokrzywdzeni mieli coś z tym wspólnego, że to oni pismaków napuścili. Wiadomo jest że wiele osób skojarzy ją po artykule. Boje się, że jak ona zobaczy to to będzie chciała sobie coś robić, a wiadomo jacy są ludzie. Przybiją metkę i co?? Szkoda słów, a ona żałuje tego wszystkiego cop zrobiła. Ma problemy z tabletkami. Uzależniona jest od kodeiny i w ogóle żałuje tego. Ale po takim artykule co z tego, że we wtorek mają jej uchylić areszt, skoro pismaki jej przybiły już metkę, a wiadomo że taka śmierdząca gazetka ma swoich czytelników i co? Ludzie ją bhędą poznawać i co wtedy? Ja ją kocham i nie chcę żeby jej coś się stało. Czy to jest zgodne z prawem takie publikowanie zdjęć, niby twarz rozmazana. ale już na stronie komentarze są niemiłe, artykuł wisi na stronie na samej górze a jak pisałem jutro na papierze będzie pewnie na 1 stronie wydrukuje i wiadomo metka odrazu przybita. A nie o to chodzi chorym osobom trzeba pomóć a nie prase sprowadzać i żeby pismaki cykali zdjęcia i pisali artykuł. Czy jest możliwość oskarżenia danej gazety za coś takiego pomimo tego że sąd zezwolił?? Dziękuję Wam za wszelką pomoc

Od tego sa dziennikarze, zeby informowac, a skoro twarz jest zamazana, to nie upublicznili jej wizerunku. Gdyby tak dbala o swoja opinie to nie przychodzilyby jej do glowy takie pomysly, jak ten, ktory zrealizowala dwukrotnie conajmniej.

jesli sprawa jest otwarta to kazdy moze w niej uczestniczyc:bezdomni,dziennikarze przypadkowi ludzie tak to juz jest.trzeba bylo zwrocic sie wczesniej do sedziego zeby wszyscy byli wylaczeni ze sprawy ale to chyba musiala byc jakas wieksza afera skoro zjawili sie z brukowca.nic niezrobisz dziennikarzom oni maja takie prawo niestety choc nie kazdemu sie to podoba to jest ich chleb codziennie kogos magluja.mozesz czuc sie pkrzywdzony bo to ktos bliski uwiez mi ja musialam tez zdusic w sobie zlosc .o mojej rodzinie czytala nie tylko okolica ale cala polska.w calym powiecie bylo wiadomo o kim pisza.mozesz tylko sobie poubolewac i nic wiecej...z czasem minie.

tak to jest !Jeżeli rozprawa jest jawna to nie stety ale nie mo oskarżyć tak jak napisała ewik wtedy może być każdy kto ma na to ochote a to co wypisują to niestety ale tym żyją i czy prada czy nie to tak bywa o moim mężu też wypisywali tandetne bzdury ale cóż moge przemilczeć.A co do huneefka to wydaje mi sie że jest to forum by pomagać a nie oceniać innych!!!!!!!!!

Nie oceniam, stwierdzam fakt. A na tym forum troche za duzo klepania sie po plecach, w sytuacjach, kiedy ktos ciagle wchodzi do tej samej rzeki - o ile rozumiesz,co mam na mysli.

no tak rozumiem ale czasami lepijej zostawić to dla własnej wiadomości niż kogoś nie potrzebnie ranić lub denerwować! dobra mniejsza o większość bo to nie ten post aby o tym pisać

Nie ma na to siły. Jedyna rada - przeczekać. Zawiadomienie mogli dostać od każdego - nawet od pani z sekretariatu :mad: Poza tym teraz i tak nic nie zmienisz, bo zdjęcia już są. Następnym razem niech włoży kominiarkę lub coś. To nie żart, ale smutna rzeczywistość, przez którą i my przeszliśmy. Jedynie na sprawie mozna złozyć wniosek o wyłączenie jawności. I tak napiszą co chca, a walka da tylko wiekszy rozgłos. o prostu trzeba zachowywać się normalnie, codziennie cos sie wydarza i wszyscy o tym szybko zapomną.+:!:

Powrót