Pizzeria ma podany na stronie mój nr tel

• Autor wątku Autor wątku Ed91
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
E

Ed91

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
17
Nie wiem czy w dobrym dziale umieściłem temat ale mam pewien problem, pizzeria ma na Facebooku w zdjęciu profilowym podany mój numer telefonu, kilka raz prosiłem ich o zmianę, to twierdzili, że osoba za to odpowiedzialna u nich nie pracuje. Ostatecznie zmienili tylko w polu informacje. W pewnym momencie telefony przycichły ale znowu się to powtarza, czasami mam po 20 telefonów dziennie. Teraz miarka się przebrała, bo wydzwania jedna osoba z różnych numerów, pytając się o pizzerie, a na tekst o pomyłce zaczyna mnie straszyć rozmową z szefem, zwolnieniem itd. Pytanie jak mogę zmusić tę pizzerie do zmiany numeru.
Numer mam od 1 stycznia 2016 roku i już wtedy po sylwestrze zaczęli wydzwaniać do mnie ludzie, po tygodniu sprawdziłem ten numer w internecie i jak wyżej wspomniałem zacząłem prosić o sprostowanie informacji. Szczęśliwie mamy 10 luty 2017, a telefony nie ustają.

Stalking to nie jest, więc pytanie jak mogę zmusić ich do zmiany tegoż numeru?

Ten numer i tak jest już w necie, więc nic mi nie zaszkodzi wkleić linka do strony tej pizzerii.
***mod***

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Nie zrobisz nic
masz pecha
zmień numer

wezac pisemnie do poprawienia numeru,zeby miec podkladke do dalszych dzialan.

Ja tam nie widzę żadnego problemu. Dzwoni uparty klient. Zamawia pizze. Ty oczyścicie przyjmujesz zlecenie. Klient nic nie dostaje. Raz, drugi, trzeci. Klienci dzwonią z pretensjami. Kierujesz ich na aktualny numer pizzerii. Założę się że szef z pizzerii w końcu usunie ten numer.
Albo odpowiadasz klientowi że nie przyjmiesz zamówienia bo jesteś bardzo śpiący i ci się nie chce nigdzie jechać :)
I jak mu się nie podoba to niech dzwoni do szefa.

Ostatnia edycja:
Powrót