E
Ed91
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 17
Nie wiem czy w dobrym dziale umieściłem temat ale mam pewien problem, pizzeria ma na Facebooku w zdjęciu profilowym podany mój numer telefonu, kilka raz prosiłem ich o zmianę, to twierdzili, że osoba za to odpowiedzialna u nich nie pracuje. Ostatecznie zmienili tylko w polu informacje. W pewnym momencie telefony przycichły ale znowu się to powtarza, czasami mam po 20 telefonów dziennie. Teraz miarka się przebrała, bo wydzwania jedna osoba z różnych numerów, pytając się o pizzerie, a na tekst o pomyłce zaczyna mnie straszyć rozmową z szefem, zwolnieniem itd. Pytanie jak mogę zmusić tę pizzerie do zmiany numeru.
Numer mam od 1 stycznia 2016 roku i już wtedy po sylwestrze zaczęli wydzwaniać do mnie ludzie, po tygodniu sprawdziłem ten numer w internecie i jak wyżej wspomniałem zacząłem prosić o sprostowanie informacji. Szczęśliwie mamy 10 luty 2017, a telefony nie ustają.
Stalking to nie jest, więc pytanie jak mogę zmusić ich do zmiany tegoż numeru?
Ten numer i tak jest już w necie, więc nic mi nie zaszkodzi wkleić linka do strony tej pizzerii.
***mod***
Numer mam od 1 stycznia 2016 roku i już wtedy po sylwestrze zaczęli wydzwaniać do mnie ludzie, po tygodniu sprawdziłem ten numer w internecie i jak wyżej wspomniałem zacząłem prosić o sprostowanie informacji. Szczęśliwie mamy 10 luty 2017, a telefony nie ustają.
Stalking to nie jest, więc pytanie jak mogę zmusić ich do zmiany tegoż numeru?
Ten numer i tak jest już w necie, więc nic mi nie zaszkodzi wkleić linka do strony tej pizzerii.
***mod***
Ostatnią edycję dokonał moderator: