Płatne ankiety

• Autor wątku Autor wątku Nolife
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
N

Nolife

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
5
Witam.Od jakiegoś czasu gram w Metin2.Ostatnio postanowiłem zdobyć trochę darmowych Smoczych Monet.W tym celu pobrałem program AOL i zacząłem uzupełniać ankiety za 1020 SM.Teraz moje pytanie:czy mogę ponieść jakąś konsekwencję prawną jeśli podałem fałszywe dane podczas zakupienia telefonu z ofertą na stronie https://www.consumercellular.com ?Po skończeniu "ankiety" wyskoczyło mi,że na mój mail zostanie wysłana wiadomość,w której mam potwierdzić chęć kupna telefonu z ofertą.Na koniec dodam,że nic nie potwierdzałem na mojej poczcie internetowej.Proszę was o szybką odpowiedź,ponieważ trochę się przestraszyłem..

To po cholerę się pchasz w takie coś...
Jak nie potwierdziłeś to nie potwierdzaj - zapewne zamówienie nie będzie realizowane.

a jesli bede to wielokrotnie robil?

to ,że bd mial dużo pieniędzy w grze,ktore bd mogl sprzedawac

To Cię nieco sprowadzę na ziemię - oni nie są tak głupi, żeby dawać kasę za nic - zapewne byś dostał SM dopiero gdy zapłacisz za ten telefon więc jak chcesz to się baw nic ci to nie da. A jeśli jednak to licz się np z blokadą konta jeśli się zorientują po co to robisz...

juz dostalem pare razy sm ;] chodzi mi tylko to to... czy to nie jest karalne ..

To baw się dalej - jak komuś narobisz tym szkód i cię namierzą to wtedy się dowiesz czy to karalne.

a jesli bede wypelnial te "ankiety" i nie potwierdzał maila ?

Rany a czytać regulaminu tamtej oferty nie łaska - tam wszystko pisze...
Zapewne jak nie potwierdzisz to tak jak byś oferty nie złożył...

Powrót