K
kotwiczka
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Mam problem (pewnie nie tylko) zakupiłam super net bezprzewodowy w plusie miał być super zasięg, w konsekwencji zasięg jest od 2-40 kb/s co w praktyce oznacza ze z netu nie mogę korzystac bo strona otwiera sie 5 min, oczywiście nie moge korzystac z zadnych aplikacji, napisałam reklamację ale jej nie uznali i odpowiedzieli iż jak chce miec lepszy tranfer to muszę sie wybrac pod pałac kultury. nie weim co zrobić w przypadku rozwiązania umowy grozi mi kara 1000 zł
Czy rzeczywiście mogą mnie obciążyć taką karą? gdzie mogę się zwrócić o pomoc lub ewentualnie gdziepoczytać o tym co moga a co nie moga wielcy operatorzy komórkowi
Szczerze mówiąc czuje się trochę bezradna i nie wim czy w ogóle mam szanse w walce z talik kolosem, tam przeciez siedzi cały sztab mądrych głów i tak konstruują te umowy aby konsument jak najmniej mógł od nich wyegzekwować
Z góry dziękuję na pomoc
Czy rzeczywiście mogą mnie obciążyć taką karą? gdzie mogę się zwrócić o pomoc lub ewentualnie gdziepoczytać o tym co moga a co nie moga wielcy operatorzy komórkowi
Szczerze mówiąc czuje się trochę bezradna i nie wim czy w ogóle mam szanse w walce z talik kolosem, tam przeciez siedzi cały sztab mądrych głów i tak konstruują te umowy aby konsument jak najmniej mógł od nich wyegzekwować
Z góry dziękuję na pomoc