B
bianka88
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam mam taki problem, otóż w ubiegłym roku dostałam 3mandaty mpk których nie spłaciłam, sprawa trafiła do eos ksi. Sprawa jednego mandatu trafiła do komornika, otrzymałam pismo i od razu zapłacilam (było to w marcu br) pozostałe dwa mandaty spłaciłam normalnie. Zaczęły się telefony że mam nie zapłacony tylko jeden jeszcze, ten sam który trafił do komornika. Mówiłam kilkanaście razy że zapłaciłam komornikowi. Po wizycie w mpk dowiedziałam się że wszystko jest uregulowane, tylko nie mają spłaty właśnie tej od komornika, z kolei komornik mówi że sprawa już jest załatwiona, że ma pieniądze moje i on zakończył postępowanie. Na miesiąc był spokój, dostałam w tym tyg pismo poleconym od KSI że mam zapłacić ten mandat im! Przesłali mi ten sam wyrok z sądu. Jednak ten mandat zapłaciłam komornikowi więc czemu oni wymagają spłaty ode mnie? skoro wysłali sprawe dalej to nie powinni mnie już nękać a gadać z komornikiem. Co mam zrobić??? Jestem na 100% przekonana że cały czas chodzi o ten sam mandat. Przecież nie zapłace im dwa razy za to samo! Proszeo pomoc