po stłuczce siędomaga zł..

• Autor wątku Autor wątku samsung9000
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

samsung9000

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
witam moj problem polega na tym a więc go opiszę
jechałęm ze uczelni aleja parkiingowa predkoscminimalna 15 km na godzine
przedemna jechał fiat cinko cienki
i ten nagle dodał gazu (młody kierowca brawurowy znam go)
I ja tez chicałem dodac gazu ,lecz nawet nie zdązyłę mb o tamten zachamował nagle,a zachamował bo po prostu chciał zjechac niby na bok zatrzymac sie ale nie włączył kierunku
po jakąs osobe lecz zatrzymał sie na drodze czyli tym parkingu i ja tez hamulec i delikatnie go popchnołem bo nie mozna nazawc tego stłuczka
mi sie nic nie stało nawet rysika nie ma bo rejestracja go popchnołem i wgniutłmu sie leciutko zderzak i pekł (15cm pekniecie jakby kreska długopisa)
i zatrzymałęm sie wyszedłęm sprawdziłę mswoje auto bo to na pocatku on mnie przepraszałze tak zrobił
bo pewnie zdawałsobie sprawe ze zachował sie mało odpowiedzalnie
no i byłęm na nie go wkrw
ale no nic poweidzął ok jedziemy nic sie nie stało
i teraz po woch dniach tatuś zobaczył ryse i chce zebym mu kase oddał
praktycznie za nic bo policje wezwie na mnie??
i teraz chciałę msie zapytac jakie mam prawa
czy moze to zrobić jeszcze o taka błachostke?? bo to naprawde jest nic a jeszcze jakym z premedytacja w niego uderzył
ale ze slizgo jest to troche dłuzsza droga hamowania
??? i jak on moze mi naskoczyc a jak ja jemu>>??

Może zgłosić na Policję i bedzie prowadzone postępowanie w kierunku wykroczenia art.86 kw.

nie zachował pan bezpiecznej odległości - moim zdaniem to było wykroczenie, więc raczej będzie miała pan kłopot

No tak ale to jest kwestia kurde pukniecia musnięcia ciezko nazwac to stłuczką;/
:x
no ale czy przez takiecos jakby to zgłsociłna policje jak mam znizke 65 cos sie z nią stanie??

Odnośnie zniżki proszę zapytać na ubezpieczeniach.

samsung9000:
??? i jak on moze mi naskoczyc a jak ja jemu>>??

możecie razem sobie naskoczyć równocześnie, tylko uważajcie bo nieprzyzwoite zachowanie w miejscu publicznym jest karalne....

natomiast mam nieodparte wrażenie, że użytkownik samsung9000 robi sobie z wszystkich żarty swoim postem.... zarówno jego treścią , jak i formą....

Powrót