pobicie

• Autor wątku Autor wątku emmaras
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
E

emmaras

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
5
witam wszystkich i mam takie pytanie:zostalem pobity w lokalu w ktorym jest monitoring zostala wezwana policja i pogotowie zabrano mnie do szpitala po czym stwierdzono zlamanie szczeki mialem zabieg lezalem w szpitalu .nie byla to bojka z mojej winy sprawe umorzono ze wzgledu na brak zindefikowania sprawcy.sprawa miala miejsce na pzrelomie kwietnia i maja czy moge teraz z powodztwa cywilnego w jakis sposob zasadzic i zadac odszkodowania od wlascicieli obiektu.dodam ze lokal ten jest restauracja (powiedzmy ze sa same dania typu kebap itp.)czynna cala dobe.prosze o pomoc i rade

obsluga nie . jakis koles ktory uciekl z baru.ale stalo sie to w lokalu. czy z powodztwa jakies odszkodowanie albo cos takiego .o cos takiego moge sie starac??

a jaki jest udział właściciela lokalu w tym zdarzeniu i dlaczego miałby płacić ci odszkodowanie?

w sumie udzialu nie ma ale np to ze akurat tam bylem i dostalem po twarzy(zlamana szczeka pobyt w szpitalu)nic nie znaczy?ze np nie zapewnia w lokalu odp ochrony?

Czy jeśli potrąci cię samochód, to będziesz żądał odszkodowania od zarządcy drogi?

[cytat="emmaras"] sprawe umorzono ze wzgledu na brak zindefikowania sprawcy.[/cytat] Nie wiem jak duża ta miejscowość, ale jak cię tam pobił to musiał sie czuć pewnie, więc pewnie od czasu do czasu tam bywa.

Powrót