Pobicie

• Autor wątku Autor wątku cos30
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
C

cos30

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
Witam, mialem wczoraj nieprzyjemna sytuacje- zostalem w akademiku mojej kobiety zaatakowany przez osoby z uzbekistanu- przyszli w gosci do jej kolezanki, kiedy wychodzilem z pokoju jeden z nich wstal i mnie uderzul piescia w twarz- jestem osoba, ktora chodzi 'pod krawatem' i obraca sie w swiecie inwestycji, nie moge sobie pozwolic na 'limo' pod okiem, ktorego i tak udalo mi sie uniknac wczoraj. Gdybym jednak sie nie obronil, to moglbym wygladac na tyle zle, ze to by oznaczalo kilka tygodni- moze nawet miesiecy bez pracy, na co moge liczyc od strony prawa ?
Jesli poda taka osobe do sadu- ze z jej powodu, nie jestem w stanie teraz pracowac, to jakie sa mozliwe scenariusze, jakby cos takiego mialo wygladac i czy jest jakis termin do kiedy powinienem takie zajscie zglosci ?? Dodam, ze sytuacja moze sie powtorzyc.
Z drugiej strony nie wiemc czy jest sens to zglaszac, bo te osoby mieszkaja w tym samym akademiku, co osoba na ktorej mi bardzo zalezy, co wiecej- przychodza tam codziennie do znajomych.
Jakie widzicie rozwiazania? licze na przemyslane rady !

Powrót