Pobieraczek.pl

• Autor wątku Autor wątku fatymid
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
F

fatymid

Użytkownik
Odpowiedzi
48
Zarejestrowałem się na ich stronie i akceptowałem regulamin w którym:
Spółka umożliwia zawarcie umowy o świadczenie Usługi Usenet w następujących pakietach cenowych:

1. Pobieraczek5 - Limit 5 GB transferu miesięcznie, okres świadczenia usługi - 12 miesięcy od dnia jej aktywacji - 7,90 PLN (słownie siedem złotych dziewięćdziesiąt groszy) brutto miesięcznie, opłata pobierana jednorazowo za cały okres świadczenia usługi poza okresem Bezpłatnego Testowania
2. Pobieraczek10 - Limit 10GB transferu miesięcznie, okres świadczenia usługi - 9 miesięcy od dnia jej aktywacji - 9,90 PLN (słownie dziewięć złotych dziewięćdziesiąt groszy) brutto miesięcznie, opłata pobierana jednorazowo za cały okres świadczenia usługi poza okresem Bezpłatnego Testowania
3. Pobieraczek20 - Limit 20GB transferu miesięcznie, okres świadczenia usługi - 3 miesiące od dnia jej aktywacji - 19,90 PLN (słownie dziewiętnaście złotych dziewięćdziesiąt groszy) brutto miesięcznie, opłata pobierana jednorazowo za cały okres świadczenia usługi poza okresem Bezpłatnego Testowania
# Nieterminowe uiszczenie należności z tytułu kary umownej skutkować będzie naliczeniem odsetek w wysokości czterokrotności stopy procentowej kredytu lombardowego Narodowego Banku Polskie

https://www.pobieraczek.pl/regulamin

Naliczono mi 94,80 PLN, a ja ani razu się nie zalogowałem i ani razu nie pobrałem żadnego pliku. Mam 5 dni na zapłatę. Jak jej uniknąć ? Jak zarwać umowę ?

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót