Pobiłam teściową

• Autor wątku Autor wątku Monika R
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Monika R

Monika R

Stały bywalec
Odpowiedzi
1 501
witam mam pytanie bardzo dziwne mianowicie bardzo zdenerwowła mnie moja tesciowa :x bo wepchała sie do mojego meza na widzenie nie informujac mnie o fakcie przyjazdu i ja bedac pod brama z.k dowiedzialam sie ze nie wejde( nadmienie ze niejezdzi do niego wogole oprocz wlasnie tego dnia bardzo waznego dla nas ) :( i poprostu ponioslo mnie i pobiłam ja wiem to nie jest wytłumaczenie ale stało sie. Podała mnie na policjie mam postawiony zarzut z art 158 par1 i 2. Moje pytanie ile moge dostac? :( czy moge dostac w zawieszeniu?prosze o pomoc!!!!!!pozdrawiam

To kto tam był oprócz Pani i teściowej, kto jeszcze bił?

mam na imie Monika a nie pani tylko ja biłam a byli inni ludzie obcy :(

No to jak sama biłaś to raczej 158 kk nie masz. Do 158 muszą być 3 osoby. Może masz 157?

moze juz sama niewiem nic :( wkazdym razie co mi grozi?bo napewno "cos"bo tesciowa napewno mnie podała co moge zrobic?

miałam ale to bardzo dawno i juz go "niema"

Proszę używać opcji zmień do momentu odpowiedzi na post.
Dziękuję.
atmosphere

To zalezy od tego, jakie odniosła obrażenia.

w sumie to zadne no moze jakies zaczerwienienia,nawet siniakow nie miała chyba :o

ale siniaki nie zrobią się od razu.Trzeba zaczekać na rozwój wydarzeń.Myślę jednak,że nie trafisz do Alcatraz... :wink:

dziekuje za pocieszenie :D mam nadzeje ze dostane w zawieszeniu :help: a jakbym poddala sie samoukaraniu jak juz tesciowa naprawde uprze sie na ukaranie mnie? to o jaki wyrok prosic?

może tysiąc przysiadów? :wink: nie mam pojęcia i myślę,że na takie dywagacje jeszcze za wcześnie.Powodzenia.I nie bij tak :wink:

dzieki za porade OCEANIA ja naprawde nie chciałam ale poniosło mnie to byla nasza rocznica slubu, wiec wiadomo ze chcielismy spedzic ten dzien razem jest mi przykro ze dałam sie sprowokowac ale juz za pozno :( jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam

musisz mieć zarzut z at.157 par.2 wg mnie....lekki uszczerbek na zdrowiu, zagrożenie to grzywna, kara ograniczenia wolności albo pozbawienie wolności do 2 lat

Powrót