podglądacze

• Autor wątku Autor wątku monis222
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

monis222

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
witam wszystkich na forum.

mieszkam w akademiku jednej z duzych uczelni. wczoraj gdy sie kapalam pod prysznicem zostalo mi zrobione zdjecie badz tez nakrecony filmik oczywiscie jak bylam pod prysznicem (dwoch facetow trzymalo w gorze komorki i nagrywalo). osoby te sa zarejestrowane na monitoringu, widac jak wybiegaja szybko z lazienki, moge zdobyc ich dane. filmu juz pewnie nie maja na komorce. sa dwie osoby ktore moga potwierdzic ze ci faceci krecili sie w lazience damskiej z komorkami, jedna widziala jak wybiegali po calym zajsciu . zastanawiam sie czy zglosic to na policje, co moze zrobic policja w takiej sytuacji i jakie moga poniesc konsekwencje. czy mam osobiscie to zglosic czy moze to zrobic kierownik akademika? jakie przepisy maja zastosowanie w tej sytuacji?? na pewno nie chce by te osoby pozostaly bezkarne. bede wdzieczna ze wszytskie porady.

pozdrawiam

monia

udzielam ostrzeżenia mimo iż zastanawiałem się nad banem Pasqud

Uważam że powinna pani podjąć wszystkie działania jakie Pani opisała w swoim poście. Łącznie z powiadomieniem uczelni o tym jak już zostaną zidentyfikowani. Brak reakcji może spowodować różne przykrości dla Pani osoby w związku z działaniami tych (.....)

Powrót