G
grzesiek661
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Jestem właścicielem firmy handlowej, mam wykupioną domenę której używam cały czas np.
www.grzesiek-kalkulatory.pl
Mój konkurent, własciciel firmy "Abakus kalkulatory" ma wykupioną domenę www.abakus-kalkulatory.pl (której też używa). Ostatnio okazało się ,że domena www.abakus.pl]. jest wolna, wobec tego ją wykupiłem chcąc umieścić pod tym adresem przekierowanie do mojej strony tj. www.grzesiek-kalkulatory.pl
- czy naruszam swoim postępowaniem jakieś przepisy ? czy zostanie to uznane za nieuczciwe praktyki handlowe etc. ?
- kto rozsądza o takich sprawach ?
Dodam ,że odsyłacz umieszczony pod wykupionym adresem "www.abacus.pl" będzie wyraźnie wskazywał na jaką stronę zostanie odesłany użytkownik (będzie podany adres strony www.grzesiek-kalkulatory.pl oraz Logo firmy wraz z adresem)
Podane adresy stron są oczywiście tylko przykładowe
pozdrawiam
nie wiem jak przenieść post, nie wiem czy nie powinien znaleźć się w dziale
"nowe technologie"
ewentualna ingerencja admina mile widziana / za pomyłkę przepraszam
www.grzesiek-kalkulatory.pl
Mój konkurent, własciciel firmy "Abakus kalkulatory" ma wykupioną domenę www.abakus-kalkulatory.pl (której też używa). Ostatnio okazało się ,że domena www.abakus.pl]. jest wolna, wobec tego ją wykupiłem chcąc umieścić pod tym adresem przekierowanie do mojej strony tj. www.grzesiek-kalkulatory.pl
- czy naruszam swoim postępowaniem jakieś przepisy ? czy zostanie to uznane za nieuczciwe praktyki handlowe etc. ?
- kto rozsądza o takich sprawach ?
Dodam ,że odsyłacz umieszczony pod wykupionym adresem "www.abacus.pl" będzie wyraźnie wskazywał na jaką stronę zostanie odesłany użytkownik (będzie podany adres strony www.grzesiek-kalkulatory.pl oraz Logo firmy wraz z adresem)
Podane adresy stron są oczywiście tylko przykładowe
pozdrawiam
nie wiem jak przenieść post, nie wiem czy nie powinien znaleźć się w dziale
"nowe technologie"
ewentualna ingerencja admina mile widziana / za pomyłkę przepraszam
Ostatnią edycję dokonał moderator: