Polak z Francji-ślub z Tajką w Tajlandii.

• Autor wątku Autor wątku przemyslawjankiewicz
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

przemyslawjankiewicz

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
6
Pomieszanie z poplątaniem. Zycie mi się komplikuje. Dałem się zwieżć 28 letniej kobiecie z egzotycznego kraju. Interesująca pzygoda ale za to konsekwencje mogą być uciążliwe. Od 3 miesięcy mieszkam i pracuję we Francji 31.07.09 Lecę do Tajlandii wziąść ślub z obywatelką tego kraju. Szef wyliczył mi na to 10 dni. Muszę w tym czasie załatwić wszystkie formalności w Ambasadzie Francuskiej w Bangkoku. Chcę wrócić do pracy z moją przyszłą żona i jej synem 10 lat. Chciałbym wiedzieć czy mogę liczyć na przychylną decyzję Francuzów. Jesteśmy w UE więc myślę że to możliwe. Nie wiem jakie warunki przedstawią mi w ambasadzie. Chciałbym przygotować się na najgorsze by póżniej nie być zaskoczony. Czy ktoś może mi coś doradzić, pouczyć. Także o późniejszych problemach w Polsce itp. Dzięki za pomoc.
Przemysław

Hmmm... mam ten sam problem z tym, ze mieszkam w UK... nikt nie potrafil udzielic zadnej informacji na ten temat ?

Pozdrawiam

Dawno tu nie byłem. Widzę że masz albo miałeś ten sam problem. Mój nadal istnieje choć to było dawno. Nie ożeniłem się i nie żałuję bo tamta nie była tego warta ale znalazłem inną. Zgadnij skąd ona jest ? Zgadnąłeś. Teraz zastanawiam się czy ja jestem jej wart. Jadę tam znów. Jak chcesz pogadać na te tematy podaję ci mój adres:
przemyslaw-j@o2.pl

Powrót