Policja dała mi do podpisu czystą kartkę ..

• Autor wątku Autor wątku bundemx3
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

bundemx3

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
6
W skrócie, jakiś czas temu policja otrzymała informację że mój narzeczony jest w posiadaniu znacznej ilości marihuany, rano policja zapukała do drzwi (narzeczony był wowczas w pracy), powiedzieli że polubownie mam pokazać i oddać wszystko co znajduje się w mieszkaniu, tak więc zrobiłam. W trakcie gdy przeszukiwali mieszkanie ja byłam przesłuchiwana w domu,ponieważ byłam sama , dzieckiem i nie miałbym jak jechać z nimi na komendę. Po wszystkim dali mi do podpisania kartkę z moimi zeznaniami - okej podpisałam, ale teraz przypomniało mi się że dali mi też PUSTA kartkę do podpisu...nie było tam nic napisane. I teraz nie wiem czy nie zrobiłam źle że to podpisałam, ale byłam tak roztrzęsiona że nie myślałam w tamtym momencie. Do czego mogło być to im potrzebne? Powiedzieli też,że oni zaznaczyli/zgłosili żeby więcej nie było do mnie pytań,żebym nie musiała się nigdzie ciągać po komisariatach, sądach .. nie wiem co mam teraz myśleć

Do czego im to było to pytaj wróżki raczej.
Co do "zaznaczenia żeby nie było więcej pytań" to oczywiście bajki bo policja ma w tej kwestii guzik do decydowania.

Powrót