D
Discovery
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 5
Witam, mam pytania dot. założenia forum o Discovery. Obecnie mam plany i właśnie ukończyłem ok. 30% mojej pracy czyli tworzenie forum o Discovery czyli programy, kanały, ciekawe artykuły itd. Ale coś mnie tknęło o prawach autorskich. W Polsce nie ma takiego forum więc moja inicjatywa jest jasna, założyć takie forum. Znalazłem jedynie portal o Discovery. Ale mniejsza o to.
1] Czy mogę założyć takie forum? O tej tematyce?
2] Czy mogę wykorzystać nazwę w adresie Discovery?
3] Logo. Jak z tym jest. Mogę takie jak Discovery? Czy mam zrobić swoje, ale lekko podobne?
4] Discovery jest zagraniczne. Jak można uzyskać prawa do założenia takiego forum, jesli bez nich nie mogę go założyć.
Prosze o pomoc, planuję założyć poważne forum, może nawet zostać oficjalnym Discovery, ale nie orientuję się jak z prawami. Napisałbym do nich, ale Angielski dość słabo znam.
1] Czy mogę założyć takie forum? O tej tematyce?
2] Czy mogę wykorzystać nazwę w adresie Discovery?
3] Logo. Jak z tym jest. Mogę takie jak Discovery? Czy mam zrobić swoje, ale lekko podobne?
4] Discovery jest zagraniczne. Jak można uzyskać prawa do założenia takiego forum, jesli bez nich nie mogę go założyć.
Prosze o pomoc, planuję założyć poważne forum, może nawet zostać oficjalnym Discovery, ale nie orientuję się jak z prawami. Napisałbym do nich, ale Angielski dość słabo znam.