Pomoc dla meza

• Autor wątku Autor wątku Kartofelek22
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

Kartofelek22

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
7
Maz przebywa o w zakladzie karnym gdzie psychicznie czuje sie zle i zdrowie niedopisuje a ja chce mu pomoc napisac p wokande i ja z takim zapytaniem czy ktos z was wie jak napisac pismo o wokande wraz z uzasadnieniem prosze pomozcie bo musze pomoc mezowi

Wokanda to spis spraw w danym dniu w sądzie. Czyli o co tobie chodzi?
A to, że się psychicznie źle czuje za kratami to dobrze o nim świadczy - może nabierze obrzydzenia do popełniania przestępstw.

Psychika mu siada i psychicznie niedaje rade a juz w liscie mi pisal ze woli sie powiesic a maz dostal 4mies a siedzi juz mies a jakie musi spelniac warunki do przedterminowego zwolnienia prosze o odpowiedz

Jak napisac o wokande o przedterminowe zwolnienie z uzasadnieniem oto mi chodzi

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Jest przyklejony temat o warunkowym przedterminowym zwolnieniu.
Absolutnie po miesiącu odbywania kary nie ma szans na wcześniejsze zwolnienie. Proszę sobie poczytać.

Ja wiem ze po mies niema szans ale w połowie kary to juz mozna pisac o wokande.
A widzę ze sie orientujesz wtej sprawie to moze pomozesz napisac o wokande z uzasadnieniem zanim sąd też to rozpatrzy to też troche minie

Gdzie jest przyklejony ten temat o warunkpwym przedterminowym zwolnieniu

Tutaj odpowoadaj forg

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Kartofelek22 napisał:
Ja wiem ze po mies niema szans ale w połowie kary to juz mozna pisac o wokande.
A widzę ze sie orientujesz wtej sprawie to moze pomozesz napisac o wokande z uzasadnieniem zanim sąd też to rozpatrzy to też troche minie

Gdzie jest przyklejony ten temat o warunkpwym przedterminowym zwolnieniu

Tutaj odpowoadaj forg

wydaje mi sie ze to jest za krotka kara i nawet jesli bedzie polowa kary to zanim wyznacza termin posiedzenia i odbedzie sie wokanda to twoj odsiedzi cale 4 miesiace,. chyba ze zle zrozumialam wyrok.

Powrót