Pomoc dot. szkoły

• Autor wątku Autor wątku aaron_ramsey
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

aaron_ramsey

Użytkownik
Odpowiedzi
49
Witam:)
Może to dość nietypowe pytanie, ale mam poważny problem w szkole. Otóż napisałem spr na 96% i dostałem 5. Jednak nauczycielka stwierdziła, że odpisywałem choć mnie na tym nie złapała... Co mogę zrobić? Nie może mi wpisać za to 1, ani też chyba nie musze tego pisać w 2 terminie. Sprawdzian to dokument, dowód, który ma potwierdzić ocenę. Dodając do tego to, że nauczycielka pragnie mnie uwalić z matmy to nie jest wesoło... Moje oceny z matmy to trójki.

PS:Nie miałem pojęcia gdzie umieścić post;>

jeśli chcesz ją przekonać to musisz udowodnić, że naprawdę masz w głowie to, co pisałeś na kartce. Więc albo napiszesz jeszcze raz (dobrowolnie) albo poprosisz nauczyciela, żeby Cię dodatkowo przepytał z zakresu sprawdzianu, bo jej podejrzliwość psuje Ci satysfakcję z uzyskanej oceny.

Chodzi o to, ze nauczyciel nie wierzy, że tak napisalem dobrze sam... Prawda jest taka, ze na 5zad z tego sprawdzianu miałem fotki + rozwiazania trzech więc je przerobiłem w domu. Byłem też na korkach 2x za które zaplaciłem więc robiłem podobne zadania jak na spr no i troche mnie to irytuje bo jak nie odpowiem na 5 to będę miał 1 + jakąś uwagę za oszukiwanie... Jutro rano jeszcze zadzwonie do kuratorium.

dzwoniąc do kuratorium proszę powiedzieć, że ukradł Pan materiały do tego sprawdzianu i dlatego tak dobrze (w drodze jak mniemam wyjątku) poszedł... :D:D:D

Ostatnia edycja:
Powrót