B
basat
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 14
Dzień dobry, mój kłopot polega na tym że dostarczyłam deskę rozdzielczą do regeneracji celem nowego jej oklejenia. Niestety po około 14 dniach dowiedziałem się że deska nie nadaje się do naprawy ponieważ klej sie jej nie trzyma i w/g naprawiającego deska jest wadliwa i miała wady ukryte poprzez wadliwe oryginalne poszycie. Oczywiście stwierdzi to w momencie jak zniszczył ja całkowicie( deska dzisiaj nie nadaje się do ponownego zamontowania jest zniszczona poprzez klejenie i matowanie). Posiadam zdjęcia deska posiadała niewiele wzdłużnych pęknięć na narożnikach. Wyglądało to dla mnie mało estetycznie. Samochód jest w moim posiadaniu 6 lat i ja nigdy nie stwierdziłem żadnych wad w elemencie prócz tych pęknięć które są raczej naturalne i wystąpiły dopiero teraz. Samochód to Infiniti FX rocznik 2010. Chciał bym się dowiedzieć czy kierując sprawę na drogę sądową nie narażę się na przegraną ze względu na to że naprawiający powołuje się na wadę ukrytą tego elementu. Dziękuje ze ewentualną odpowiedz.
Pozdrawiam
Pozdrawiam